Ingredients (la mida serà el pot d'un iogurt):
- 1 iogurt
- 2 mides de sucre
- 1 mida d'oli d'oliva
- 3 mides de farina
- 3 ous
- 1 sobre de llevadura seca (Royal)
- Pell de llimona ratllada.
- Mantega
Com fer el pastís de iogurt:
És molt fàcil, primer de tot engegarem el forn a 180 graus dalt i baix. Després en un bol batrem els ous una mica i hi tirarem el sucre barrejant-ho bé.
Després hi afegirem l'oli, la pell d'una llimona petita ratllada i el iogurt i ho barrejarem bé (poden quedar una mica de grumolls de iogurt). Llavors queda afegir la llevadura i remenar fort perquè quedi ben repartit. Finalment amb un colador posarem la farina, l'espolsarem sobre la barreja i anirem remenant perquè s'incorpori bé. Quan estigui tot ben remanat ja podem posar bastant mantega al motlle perquè no s'enganxi (poseu-n'hi bastant perquè sinó s'enganxa fàcilment!) i posar la barreja al motlle.
Ho posem al forn durant mitja hora o 40 minuts més o menys i comproveu que al posar-hi un escuradents surt sec.
Llavors espereu 10 minuts que es refredi i gireu-lo en una reixa.
Llavors jo he desfet xocolata de desfer amb mantega i sucre per fer la capa de fora i també hi podeu posar nous de decoració i ja teniu el pastís més fàcil de fer i que és boníssim.
Apa doncs, espero que el feu que són 10 minuts (més el forn) i surt molt bo!
Salut!
boníssiiim!!!
ResponElimina