dimarts, 14 de desembre del 2010

Editorial VI

Ahir, escoltant el Tu Diràs de Rac1, vaig conèixer (almenys el que vaig entendre jo) les intencions de la junta en una entrevista al seu vicepresident institucional, Carles Vilarrubí.
L'entrevista va tenir punts de neguit i degeneració per part de l'entrevistat. I en vista a les poques escapades que li deixava el Pou, va arribar a tal punt que parlava del Barça i d'UNICEF com si fóssin mare i fill involuntaris. Com si s'hagués creat la sensació de que el Barça havia de pagar per força a UNICEF i portar-ho a la samarreta. El senyor Vilarrubí parlava despreciant tot el que havia de despreciar: la junta anterior i UNICEF. Es defensava constantment com si fós una criatura i en Joan Maria Pou el va saber treure molts moments de polleguera.

Una gran decició com aquesta, senyors gestors del F.C. Barcelona, és una decició que han de pendre tots els propietaris del club. ës a dir, els socis. No poden anar vostès i per la vostra patilla decidir sobre un afer que deia 111 anys que no passava. És a dir: MAI.

1 comentari:

  1. Aquest tema el trobo molt interessant. Avui he llegit un article molt interessant de l'economista Sala i Martin, a on reflexionava com la junta actual a tractat el tema del patrocini de la samarreta del barça. Per una banda, tal i com ell diu, s'ha d'elogiar a la junta actual per aconseguir el millor contracte publicitari que mai s'hagi arribat a firmar, però per l'altre banda no cal dir que tot això va endevant degut a el mal estat de les comptes actual. Per tant s'excussen en la junta de Laporta per defensar el tema de la publicitat davant del soci.
    Ho trobo denigrant que no puguin dir que ells volen posar publicitat a la samarreta, no ells s'han d'excusar i mantenir viva l'hombra dels que van ser realment excel·lents per seguir tenint el poder sobre el soci. És patètic, i una altre vegada, ets patètic Sandro!
    Ell va entrar en una junta, la inicial amb el Laporta, a on hi havia un deute molt major al que ens trobem actualment. Doncs, fem memòria; Vàrem possar publicitat a la samarreta? Ho haguessim pogut fer i culpar al Gaspart, o al nombrat "Reina" per un dia....
    És motiu de cese!

    ResponElimina